Esittely

piha_kuntoon

Tervetuloa Ilopihaan!

Toivon, että voin ojentaa sinulle avaimen, jolla pääset sisälle pihasi ja puutarhasi maailmaan. Unelmani on saatella sinut portista sisään; opastaa ja ohjata sinut pihasi valtiaaksi. Sinä tiedät, mitä pihaltasi haluat. Toivottavasti minä voin auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja tulemaan sinuiksi unelmiesi ulkotilan kanssa.

Ilopihan tarina

Monen suomalaisen tavoin, luonto on ollut aina voimavarani. Lapsesta saakka olen saanut liikkua luonnossa ja hoitaa omaa pientä kasvimaatani. Toimistotöissä raporttien parissa hikoillessani haaveilin ammatista, jossa saisin olla ulkona ja tehdä käsilläni. Elämä antoikin minulle mahdollisuuden opiskeluun ja auttoi tekemään unelmistani totta. Valmistuin viherrakentamiseen erikoistuneeksi puutarhuriksi syksyllä 2015. Seuraavana keväänä syntyi Ilopiha, jonka kautta voin toivottavasti auttaa sinuakin toteuttamaan oman unelmasi.

Toiminta

Hoito- ja rakennuspalveluiden osalta toiminta-alueeni on etupäässä Jyvässeutu. Neuvontaa ja suunnitelmia teen virtuaalisesti ympäri Suomen. Voimme sopia treffit esim. Skypeen, meseen tai puhelimitse pidettäväksi. Kevät on viheralalla ruuhka-aikaa ja suunnittelun osalta onkin hyvä olla yhteydessä hyvissä ajoin. Syksyllä alkuun saatettu suunnitteluprojekti on toteutusvalmis keväällä heti, kun lumet sulavat.

tupu_kyllonen_ilopiha_pihasuunnittelu_jyvaskyla

Tupu Kyllönen
Ilopihan yrittäjä, puutarhuri

Asiakkaani kertovat

 • Muutama viikko sitten Ilopihan Tupu vieraili meidän omakotitalon pihapiirissä neuvontakäynnillä. Sain vastaukset ja vinkit moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja mikä parasta, taisi pieni puutarhakärpänenkin puraista innostavaa ammattilaista kuunnellessa! Kiitos asiantuntevasta ja lämminhenkisestä palvelusta.

  Taina SisustusTaina / www.sisustustaina.fi
 • Kiitos Ilopihalle monipuolisesta ja toimivasta pihasuunnitelmasta. Saimme rivitalomme pohjois- ja eteläpihalle toimivan ja kekseliään suunnitelman, joka oli mahdollista toteuttaa kahdestaan miehen kanssa omassa aikataulussa. Saimme myös erinomaista neuvontaa kasvien valintaan ja säänkestävyyteen liittyen, sekä aimo tukun hyviä hoito-ohjeita.

  Milla-Maarit
 • Kiitos Ilopihan Tupulle omakotitalomme julkisivun uudistamisesta ja kuntoonlaittamisesta. Etupihastamme tuli muutoksen jälkeen edustava, harmoninen ja helppohoitoinen. Saimme Tupulta hyviä vinkkejä mitä materiaaleja ja kasveja kannattaa käyttää, mistä niitä voi ostaa ja miten ne saisi kuljetettua edullisesti pihaamme meille sopivalla tavalla. Lisäksi siinä työntouhun lomassa saimme erinomaisia vinkkejä pihanhoidosta yleensäkin. Asiantuntevaa, ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua! Kiitos Tupu!

  Veera
 • Olemme tyytyväisiä piharemonttimme toteutukseen. Yhteistyö sujui hyvin.

  Jaana ja Ossi
 • Meillä polkaistiin tänään keväthommiin vauhtia Ilopihan pihaneuvonnalla. Kiitos Tupu monista käyttökelpoisista ja osuvista neuvoista ja vinkeistä!
  Vielä kun yön yli nukkumalla olisi ne pensasaidat, puut, istutuslaatikot ja roskakatokset tupsahtaneet aamuksi pihamaalle..

  Anna-Kaisa
 • Etukäteen mietin, kuinka paljon tästä (pihasuunnittelun työpaja) illasta irtoaa hyödynnettävää, ongelmia/ mietittävää on kuitenkin paljon... Sain ihan selviä vastauksia kysymyksiin ja pääsin hyvään alkuun. Kiitos!

  Voikukka
 • Sain runsaasti ideoita (pihasuunnittelun) työpajassa! Ja hahmotelmankin valmiiksi, tästä on luottavaista lähteä toteuttamaan. Ihana ja iloinen tunnelma. Olipa hyvä, että pyysit etukäteen laittamaan ideoita sähköpostilla, niin sain jo tervetuliaiseksi nipun korvamerkittyjä lehtiä ja kirjan selattavaksi.

  Sarlotta
 • Pihasuunnittelun työpajasta:
  • inspiroiva, lämminhenkinen ja miellyttävä tapahtuma
  • paljon uusia ideoita & oivalluksia
  • myös vasta-alkajalle erinomainen mahdollisuus päästä pihasuunnittelussa alkuun!

  EA