Päivä pihaunelmille la 22.4.

 In Kurssit, Pihasuunnittelu

Kaipaatko tukea pihasi suunnitteluun?  Tule mukaan koko päivän mittaiseen pihasuunnittelun työpajaan Wäärälään, Toivakan Ruuhimäkeen 30 min. matkan päähän Jyväskylästä. Työpajassa pääset suunnittelemaan pihasi kokonaisuutta tai yksityiskohtaa asiantuntijan opastuksella.

Päivän startiksi käymme läpi keskeisiä asioita, jotka tulee huomioida toimivaa pihaa suunniteltaessa ja rakentaessa. Sen jälkeen otetaan kynät käteen ja tehdään itse! Päivän aikana pääset jo pitkälle suunnitelmissasi ja saat runsaasti tukea tekemiseen.

Ota mukaasi asemapiirros tai muu mittakaavassa oleva piirros kohteesta, jota haluat työstää sekä lyijykynä, kumi, viivotin ja värikynät.

Pihasi voi olla iso tai pieni ja voit päivän aikana hahmotella sen kokonaisuutta tai jotain yksityiskohtaa, kuten sisääntuloa tai istutusryhmää.  Kurssilla on mukana runsaasti lähdemateriaalia, josta voi esimerkiksi ammentaa inspiraatiota tai hakea tukea kasvivalintoihin. Työpajan vetää Ilopihan yrittäjä, puutarhuri Tupu Kyllönen (www.ilopiha.fi).

 

Hinta:  75 € sis. Lounas + päiväkahvi
(hinta niille, jotka osallistuvat molempiin Tupun puutarhasuunnittelutyöpajoihin on 55 €/hlö
Päivän päätteeksi mahdollista osallistua yrttisaunaan, 15 €/hlö
Majoitus 45 €/hlö (2-4hh, sis. aamupalan. omat liinavaatteet tai setti vuokrattuna 12 €/hlö)
Salaatti-iltapala 15 €/hlö (sis. ruokaisat salaatit & muut tykötarpeet)

Aikataulu:11.30 – 18.00

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: leeni.minkkinen@waarala.fi
Ilmoittautumiset viimeistään 18.4.2017 mennessä.

Recommended Posts