Pihasuunnittelun työpaja Wäärälässä 23.3.2017

 In Pihasuunnittelu

Kaipaatko tukea pihasi suunnitteluun? Tule mukaan pihasuunnittelun työpajaan idylliseen Wäärälään. Työpajassa pääset suunnittelemaan kokonaisuutta tai yksityiskohtaa asiantuntijan opastuksella. Illan aluksi käymme yhdessä läpi perusasioita, minkä jälkeen otetaan kynät käteen ja tehdään itse!

Pihasi voi olla millainen vain: iso tai pieni, maalla tai kaupungissa, mökkipiha tai rivitalo… Illan aikana voit hahmotella pihan kokonaisuutta tai jotain yksityiskohtaa, kuten sisääntuloa tai istutusryhmää.

Tarvitset työpajaan mukaasi mittakaavassa olevan piirroksen kohteesta. Omakotitontista löytyy yleensä asemapiirros, josta voit tuoda kopion. Jos valmista piirrosta ei löydy, voit mitata ja hahmotella pihasi tai suunniteltavan alueen esim. ruutupaperille. Tee se kuitenkin ennen työpajaa, jotta saat illasta enemmän irti. Ota mukaasi myös piirrustusvälineet: lyijykynä, kumi, viivotin sekä värikynät.

Tuon kurssille selattavaksi puutarha-alan kirjallisuutta ja lehtiä. Niistä voi etsiä inspiraatiota tai tukea materiaali- tai kasvivalintoihin. Jos sinulla on olemassa kuva puutarhaunelmastasi,voit ottaa myös sen mukaan.

Wäärälä sijaitsee Toivakan Ruuhimäessä noin puolen tunnin matkan päässä Jyväskylästä. 9-tien varresta, Lasilandian ja Nokkakiven huvipuiston kohdalta matkaa perille kertyy 5 km.

Illan hinta; 35 € sis. kahvi/tee + makea leivonnainen
Lisätiedot ja ilmoittautumiset; tupu@ilopiha.fi (Ilmoittautumiset 9.3. mennessä)
Aikataulu; 17.30 – 20.00

Haluaisitko järjestää työpajan ystävillesi tai yhdistyksellesi? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kurssi tarpeittesi mukaan. Teemana voi olla pihan sijasta myös terassi tai parveke.

Recommended Posts