Sunnuntain suklaakakku

 In reseptit

Sunnuntaisen vapaapäivän toivottuihin kuului suklaakakku, joten tuumasta toimeen. Tämä resepti on kulkeutunut meille aikoinaan päiväkodista ja sitä on tarjottu meillä myös synttärikakkuna. Reseptin salaisuus on takuumaistuva ja helppo kuorrute. Uunikuuman kakun päälle laitetaan suklaalevy ja annetaan sulaa. Ei voi paljon helpommaksi tulla! Vaikein osuus lienee kaupassa, kun valitsee suun myötäisintä suklaalevyä.

 

Sunnuntain suklaakakku

1,5 dl sokeria

1,5 dl voita

3 munaa

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

3 rkl kaakaojauhetta

1 levy suklaata

 

Laita uuni kuumenemaan 175 °C. Voitele ja jauhota vuoka. Vatkaa rasva ja sokeri. Lisää munat yksitelleen samalla vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan. Paista n. 20 min. Laita suklaalevy kuuman kakun päälle, anna sen sulaa ja levitä tasaiseksi kuorrutukseksi. Lisää halutessasi koristeita.

Tänään suklaakakku pääsee muuten mukaan eväsretkelle.

Recent Posts